Pobūviai

Jūsų pageidavimu restorane bei bare organizuojami pobūviai ir priėmimai. Galimi įvairūs pobūvių variantai: kokteilis, furšetas, švediškas stalas, bendra užstalė ar susėdimas prie atskirų apvalių stalų

 

Įmonių  - organizacijų  renginiams, asmeninėms proginėms šventėms

Restorano „Daniela „  virtuvės šefas ,  sudarė ir Jums siūlo

Banketo  meniu variantus

(15-30 žm.)

1 variantas.......................................................................... 80,00 Lt/23,20 Eur - 1 žm.

(nuo 55 žm.  kaina 1 žm. - 75,00 Lt/ 21,70 Eur,   

 nuo 100 žm. kaina 1 žm. - 65,00 Lt/ 18,80 Eur)

Salotos ir šalti užkandžiai

Sezoninių daržovių salotos su sojų daigais

Trispalvės salotos ( avokadas, mozzarella, pomidoras )

Marinuotų agurkėlių , šviežių agurkėlių ir svogūniuko salotos

Įdarytas karpis patiekiamas šventiškai

Marinuotos jūros lydekos filė juostelės patiekiamos su garstyčių padažu

Silkės užkandėlė su keptomis daržovėmis

Silkės užkandėlė su miško grybais

Natūralus vištienos terinas su spanguolėmis

Krosnyje kepta kiaulienos sprandinė

Jaučio liežuvio užkandėlė su tuno – krienų padažu

Karšti patiekalai (pasirinkitinai)

Sterko filė Parmezano dengti Parmezano plutele, patiekiama su troškintais špinatais ir ryžiais

Vištienos filė  kepta ant lavos akmenų, patiekiama su „Teryaki“ padažu, su šviežių salotų lapais, ryžiais

Kiaulienos kepsnys medaus  - garstyčių padaže, patiekiama su agurkų salotomis, virtomis apkeptomis bulvėmis

Kiaulienos filė raudono vyno padaže, patiekiama su bulvių pyragu bei šviežiomis daržovėmis

Desertas , vaisiai

Migdolinis pyragėlis su šokoladu

Sezoninių vaisių pjaustytų asorti

Gėrimai : Alkocholiniai gėrimai, derinami su užsakovu individualiai.

 

2. variantas..................................................................................100,00 Lt/29,00 Eur

(nuo 55 žm.  kaina 1 žm. - 90,00 Lt /26,10 Eur,   

 nuo 100 žm. kaina 1 žm.- 85,00 Lt/ 24,60 Eur )

Salotos ir šalti užkandžiai

Sezoninių šviežių daržovių salotos

Gražgarsčių – špinatų salotos su balzamiku pagardu

Tigrinių krevečių salotos su Parmezano sūriu

Šventiškai įdaryta lašiša

Kepto sterko filės juostelės sezamo apvalkale su marinuotų agurkėlių padažu

Žydiškai paruošti marinuoti karpio gabalėliai

Silkės užkandėlė „Rolmopsas“

Kepta višta, įdaryta daržovėmis, patiekiama šventiškaiJ

Vištienos terinas įdarytas špinatais , jūros dumblio apvalkale

Krosnyje kepta kiaulienos nugarinė įdaryta džiovintomis slyvomis

Jautienos rostbifas

Karšti patiekalai (pasirinkitinai)

Kepta menkės filė  su šparaginėmis pupelėmis, patiekiama su virtomis apkeptomis bulvėmis

Vištienos filė pjausneliai kaparėlių - sojos padaže

Vištienos filė įdaryta  džiovintais pomidoriukais, patiekiama su kriauše apjuosta kumpeliu, ryžiais

Kiaulienos pjausneliai su žaliųjų kaparėlių  padaže, patiekiama su „karnišono“ agurkėliais ir bulvių piurė

Desertas , vaisiai

Purios varškės pyragaitis su karamele

Sezoninių vaisių asorti

 

Gėrimai : Alkocholiniai gėrimai, derinami su užsakovu individualiai.

 

 

 

 

3. variantas..................................................................................120,00 Lt/34,80 Eur

(nuo 55 žm.  kaina 1 žm. - 110,00 Lt/ 31,90 Eur , 

 nuo 100 žm. kaina 1 žm. - 95,00 Lt/ 27,50 Eur )

 

Salotos ir šalti užkandžiai

Sezoninių daržovių salotos su Feta sūriu

Gražgarsčių salotos su pakepintais anakardžių riešutais

Šventiškai patiekiama įdaryta žuvis

Oto  - lašišos terinas su agurkėlių trio pagardu

Baltos žuvies vyniotinis įdarytas žalumynais

Tigrinės krevetės pakeptos su česnakais

Kalakutienos terinas įdarytas žolelėmis patiekiamas su bruknių  - kriaušių pagardu

Krosnyje kepta kiaulienos nugarinė 

Jautienos rostbifas

Jautienos “ Carpaccio „ su žaliaisiais šparagais

Karšti patiekalai (pasirinkitinai)

Oto filė su vėžių uodegėlėmis , patiekiama su troškintais brokoliais ir šparagų ūgliais

Kalakutienos filė gervuogių – aviečių padaže, patiekiama su kepta cukinija, bei laukinais ryžiais

Kiaulienos pjausneliai su pipiriukų plutele, patiekiama su bulvių-parmezano pyragu ir voveraičių padažu

Jautienos filė su garstyčių grūdeliais, patiekiama su marinuotomis daržovėmis, perliniais svogūnėliais ir bulvių piurė

Desertas , vaisiai

Balto šokolado „Panna cota „  su mėlynių uogomis

Sezoninių vaisių asorti

 

Gėrimai : Alkocholiniai gėrimai, derinami su užsakovu individualiai.

 

 

 

 

Restorano „Daniela“ virtuvės šefo parinktas ir suderintas meniu

Furšetas - vieno kąsnio užkandžiai

 

 1 žm. - 8,50 Lt/ 2,50 Eur

1.

Mozzarella  - vyšninių pomidoriukų vėrinukas

Pelėsinio sūrio – vynuogės vėrinukas

Sumuštinukas su sūrio kremu

Ekleras su kumpelio mėsa

2.

Krekeris su Brie sūriu ir graikiniu riešutu

Pelėsinio sūrio – braškės vėrinukas

Vištienos sezame  - manadrino užkandėlė

Sumuštinukas su kumpeliu ir varške

3.

Sumuštinukas su sūrio kremu

Sumuštinukas su lašiša  - citrina

Silkės rolmopsiukas ant skrudintos duonelės

Sumuštinukas su kumpeliu ir „karnišono“ agurkėliu

4.

Gaivus meliuono  - vynuogės vėrinukas

Konjake – vyne marinuotos džiovintos slyvos

Sumuštinukas su Feta sūriu ir saulėje džiovintais pomidoriukais

Mėsos rutuliukas su chery pomidoriuku

 

1 žm. - 12,40 Lt/ 3,60 Eur

1.

Sezoninių vaisių vėrinukas

Ekleras  įdarytas sūrio mase

Krepšelis su varške ir lašiša

Ekleras įdarytas baltos žuvies mėsa

Ekleras  įdarytas mėsos mase

 

2.

Gaivus meliuono  - vynuogės vėrinukas

Tortilija su Feta sūriu ir saulėje džiovintais pomidoriukais

Tortilija su lašiša ir varškės kremu

Tortilija su vištienos filė ir prieskoninėmis žolelėmis

Tortilija su rūkytu kumpeliu ir porais

3.

Pelėsionio sūrio – braškės vėrinukas

Mozzarella  - vyšninių pomidoriukų vėrinukas

Krepšelis su sūdyta lašiša ir varškės  - žolelių kremu

Traškios vištienos – mandarino užkandėlė

Juoda skrudinta duonelė su vytintu kumpeliu

 

4.

Brie sūrio užkandėlė su kepintomis moliūgo sėklomis

Konjake – vyne marinuotos džiovintos slyvos

Vyšniniai pomidoriukai įdaryti rūkyta lašiša

Mėsos rutuliukas su chery pomidoriuku

 

1 žm. - 16,00 Lt/ 4,60 Eur

 

1.

Feta sūris su pistacijomis ir vynuogėmis

Tigrinės krevetės vėrinukas su gaiviu melionu

Silkės rolmopsiukas ant skrudintos duonelės

Juoda skrudinta duonelė su kepenėliu paštetu

Juoda skrudinta duonelė su vytintu kumpeliu

 

2.

Brie sūrio užkandėlė su kepintomis moliūgo sėklomis

Sumuštinukas su Feta sūriu ir saulėje džiovintu pomidoriuku

Putpelės kiaušinis įdarytas ikromis

Vyšniniai pomidoriukai įdaryti rūkyta lašiša

Juoda skrudinta duonelė su vytintu kumpeliu

 

3.

Braškės šokolade

Konjake – vyne marinuotos džiovintos slyvos

Ožkos sūrio rutuliukas sezamo sėklose

Feta sūris su pistacijomis ir vynuogėmis

Kumpelio  - kriaušės užkandėlė su Parmezano sūriu

Kontaktai

Mickevičiaus g. 28, LT-44311 Kaunas, Lietuva, tel. +37037321505,
faks. +37037321632, el.p. daniela@danielahotel.lt